Direct la continutul paginii »

Eco Downstream SRL

Companie recomandata de e-oferta.ro
 • Produse excelente
 • Servicii de exceptie
 • Cele mai bune preturi

Ilfov,

judeţul

IF

19.063

Eco Downstream Srl ofera toata gama de servicii legate de produsul AdBlue, acesta fiind domeniul principal de activitate.

ADBLUE este un agent de reducere noxe AUS 32 iar garantia calitatii este data numai daca este achizitionat de la fabrici licentiate de Federatiei Constructorilor de automobile din Germania (VDA) , respectandu-se astfel standardul de calitate DIN 70070.

Firma Eco Downstream Srl comercializeaza produsul AdBlue achizitionat de la fabrica licentiata VDA Germania, punand la dispozitia clientilor mai multe variante de ambalare: canistre de 10l, 20l, 30l, botoi de 220l, container tip IBC de 1000l, precum si vrac, cu descarcare din cisterna la sediul clientului in rezervoare.

Oferim deasemenea toata gama de accesorii folosite pentru alimentarea produsului AdBlue: pompe speciale din plastic manuale si pneumatice, pompe electrice cu sau fara debitmetru, rezervoare de stocare si statii de alimentare supraterane de incinta pentru flote proprii sau pentru comercializarea produsului AdBlue.

Alte produse si servicii furnizate de firma noastra sunt: solutie de parbriz, antigel, servicii de curatire si calibrare rezervoare de AdBlue si carburanti.

Pentru deservirea clientilor din intreaga tara, detinem depozite in mai multe orase cum ar fi: Brasov, Oradea, Bucuresti, Timisoara si Roman.


  Eco-downstream-srl
  AdBlue la canistra - AdBlue la canistra de 20l, 30l, 220l, 1000l
  Eco-downstream-srl
  Container suprateran pentru AdBlue - Configuraţia de bază standard al containerului Carcasă: elemente izolate de tip sandwich, material poliester, culoare ...
  Eco-downstream-srl
  pompe adblue - pompe pentru alimentare adblue
  Eco-downstream-srl
  1.Rezervor suprateran din polietilenă pentru stocare AdBlue - Staţie mobilă de distribuţie AdBlue pentru uz industrial Tehnologie rezervor în rezervor Detalii: capacitate ...
  1. 2

Contacteaza compania Eco Downstream SRL

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Datele de contact ale companiei

Eco Downstream SRL