Direct la continutul paginii »

Odas Global Consulting SRLODAS GLOBAL CONSULTING S.R.L. ofera servicii de consultanta la cele mai inalte standarde de calitate.

Compania activeaza cu succes pe piata de consultanta din 2003, oferind beneficiarilor solutii viabile, realiste si rapide.

O decizie nu este niciodata usoara, motiv pentru care ramanem intotdeauna alaturi de ei, ca un garant al reusitei, depunand toate eforturile in cautarea unor solutii durabile corespunzatoare scopului final.

 

Perspectivele pragmatice ale companiei pot raspunde celor mai complexe nevoi de afaceri ale beneficiarilor, oferind un suport esential pentru organizatiile interesate sa atinga excelenta in afaceri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Odas Global Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Odas Global Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Odas Global Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Odas Global Consulting SRL


17.478Produse

    1. 2