Direct la continutul paginii »

ADAN PROFESIONAL SRL-DADAN CLEANING este o firma specializata in servicii de curatenie si intretinere profesionala pentru birouri, spatii comerciale, sali de spectacol, si locuinte private, precum si curatenia generala dupa finalizarea unei constructii sau amenajari.

Scopul firmei noastre este de a asigura o curatenie perfecta si la cel mai inalt standard pentru fiecare din spatiile clientilor nostri. Firma de curatenie ADAN CLEANING va sta la dispozitie cu o gama completa de servicii profesionale de curatenie oferite de personal cu experienta ce se adapteaza oricaror cerinte.

Este foarte greu in momentul de fata ca dupa programul de la birou sa mai gasiti resurse si pentru curatenia casei. De aceea suntem noi ca sa va scapam de aceasta grija in plus si sa va multumim oricare ar fi dorinta dumneavoastra in legatura cu serviciile de curatenie.

Oricare ar fi dorintele dumneavoastra in legatura cu serviciile de curatenie. ne putem adapta, astfel incat sa va bucurati din plin de confortul casei dumneavoastra.

Principalele tipuri de servicii de curatenie pe care le oferim:

Curatenie generala pentru apartament sau casa
Curatenie dupa finalizarea unei constructi sau amenajari
Servicii de curatenie si intretinere pentru birouri, spatii comerciale si industriale, sali de spectacol si hale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale ADAN PROFESIONAL SRL-D se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre ADAN PROFESIONAL SRL-D in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii ADAN PROFESIONAL SRL-D, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.