Direct la continutul paginii »

Loftrek SRLFirma Loftrek furnizeaza, amenajaza si intretine locuri de joaca pentru spatii publice, din lemn sau din metal, conform standardelor si normelor europene in vigoare (EN 1176 si HG 435/2010), fiind si unic distribuitor in Romania al produselor din gama Neospiel.

Oferta noastra mai cuprinde si echipamente fitness de exterior, sisteme pentru skate park, pavimente cauciucate pentru locuri de joaca sau sisteme de joaca modulare, intreaga gama fiind recomandata pentru parcuri, scoli, gradinite, pensiuni, restaurante sau zone rezidentiale.

Asiguram gratuit consultanta si propuneri de amenajare pentru locurile de joaca exterioare si interioare, precum si proiectarea echipamentelor modulare de interior in functie de spatiul ales.

Organizam evenimente pentru copii, cu jocuri gonflabile profesionale de mari dimensiuni (peste 50 de evenimente organizate cu pana la 12.000 de participanti).

Printre clientii nostri se numara si primariile: Alba Iulia, Afumati, Baia Mare, Baia Sprie, Blaj, Botosani, Giroc, Lugoj, Sibiu, Sovata, Zimnicea.

Alti clienti importanti: Accelor Mittal (Sidex) Galati, Ana Hotels, Romtelecom, Orange România, Electrolux România, BRD – Groupe Société Générale, Universal Alloy Corporation, Hotel Radisson Blue Bucuresti, Hotel Hilton Sibiu, Hotel Marriot Bucuresti sau Kaufland.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Loftrek SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Loftrek SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Loftrek SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max