Direct la continutul paginii »

Galaxy Translations SRLTraducere, legalizare si apostilare sau supralegalizare

Efectuam toata gama de traduceri: traduceri simple, traduceri autorizate, traduceri legalizate si traduceri apostilate cu Apostila de la Haga, in toate domeniile de specializare in functie de solicitarile si nevoile dumneavoastra

Traduceri simple - traducerile simple sunt traducerile care se efectueaza pentru documente care nu necesita o recunoastere a traducerii de catre autoritatile competente.

Traduceri autorizate - traducerile autorizate sunt traducerile care poarta stampila si semnatura unui traducator autorizat de Ministerul Justitiei din Romania pe limba respectiva (serviciu netarifabil extra).

Traduceri legalizate – traducerile legalizate sunt de fapt traduceri autorizate, efectuate de traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei, certificare de catre un notar public (serviciu la care se aplica taxa notarului, de aproximativ 38 lei/document indifernt de numarul de pagini pe care il are), traducerile capatand astfel forta juridica egala cu cea a documentelor originale.

Traduceri apostilate - traducerile apostilate sunt traduceri legalizate de catre un notar public si care ulterior sunt supuse procedurilor de supralegalizare sau apostilare, dupa caz, (serviciu la care se aplica taxele legale), in functie de tara in care se folosesc documentele traduse.

Traduceri Supralegalizate (legalizarea consulară)Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Galaxy Translations SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Galaxy Translations SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Galaxy Translations SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

17.524