Direct la continutul paginii »

Auto Eood SRLOferim consultanta pentru posesorii de autoturisme inmatriculate in Bulgaria, Asigurari RCA Bulgaria, Carte Verde Bulgaria, Inspectii Tehnice Periodice ITP Bulgaria, Inmatriculari auto Bulgaria, Verificari Bulgaria. Daca ai o masina inmatriculata in Bulgaria si iti trebuie Asigurare Rca + Carte Verde . Firma AUTO BULGARIA EOOD cu sediul in Craiova, bld. Decebal. nr22 ofera servicii de consultanta pentru posesorii de autoturisme inmatriculate in Bulgaria.
Inmatriculari Bulgaria in urmatoarele localitati : Vidin, Montana, Ruse, Sofia (BH, M, P, CO)
Pretul total este de la 450 euro fiind incluse asigurarea si cartea verde valabile 12 luni si transportul pe platforma in Bulgaria si inapoi.

Asigurari Bulgaria + carte verde Bulgaria
La noi gasiti cele mai mici preturi din tara deoarece colaboram cu 11 societati de asigurare din Bulgaria si nu avem taxe suplimentare. Pretul care este pe polita este si pretul platit de dumneavoastra.
Calculeaza in 5 minute cel mai mic pret al societatilor de asigurare cu care lucram:
ALLIANZ BULGARIA, ARMEEC INSURANCE, BUL INS, BULGARSKI IMOTI, BULSTRAD VIG, DZI GENERAL INSURANCE, EUROINS INSURANCE, GENERALI INSURANCE, HDI INSURANCE, LEV INS, UNIQA

Oferim servicii de transport si asistenta pentru efectuarea Inspectiei Tehnice Periodice in Bulgaria. Pretul total este de 100 euro. Sunt incluse costurile aferente in Bulgaria + transport platforma pana in Bulgaria si retur.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Auto Eood SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Auto Eood SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Auto Eood SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Auto Eood SRL


19.664