Direct la continutul paginii »

ETOS Private AssistanceCompanie cu capital 100% romanesc de la infiintare ETOS a deventi compania apreciata de cei mai multi clienti datorita serviciilor de calitate profesionala ce se adreseaza companiilor si persoanelor fizice.
Cehia succesului nostru, consta in faptul avem parteneri si colaboratori la nivel national capabili sa raspunda nevilor clientilor nostri 24 de ore din 24.
Misiune

" Asistenta de calitate superiaora, solutii complete " este misiunea companiei . ETOS evalueaza in premanta nevoile clientilor si indentifica furnizorii sa crespunda criteriilor la cele mai inalte standarde .

PRODUSE :
Asigurari auto CASCO,
Asigurari auto RCA,
Asigurare locuinta,
Asigurari raspundere civila profesionala,
Asigurari medicale malpraxis ,
Piese auto , Anvelope, ITP-Service
Solutii profesioniste de administrare a flotelor auto. Asistenta rutiera.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale ETOS Private Assistance se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre ETOS Private Assistance in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii ETOS Private Assistance, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.