Direct la continutul paginii »

Scoala de Limbi Straine Follow MeScoli de limbi straine in zona Titan (parc IOR), zona Drumul Taberei - Militari (zona mall Plaza Romania) si Vitan (in apropiere de centrul Prosper / scoala 84) ce organizeaza cursuri de engleza pentru adulti si copii incepand cu varsta de 4 ani.

Metode interactive de predare, suport de curs Oxford University Press, grupe de maximum 9 cursanti formate in functie de varsta si nivelul de cunostinte determinat in urma unui test de plasament gratuit.

Profesori cu experienta, instruiti de traineri internationali. Pentru copii, organizam cursuri de vara incepand de la 10 lei pe ora si modul de an scolar (octombrie - iunie).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Scoala de Limbi Straine Follow Me se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Scoala de Limbi Straine Follow Me in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Scoala de Limbi Straine Follow Me, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Scoala de Limbi Straine Follow Me


39.407Produse

    1. 2