Direct la continutul paginii »

Internet Technology Academy SRLInternet Technology Academy, academie locala CISCO, este specializata in oferirea cursurilor si certificarilor CISCO Networking Academy - cel mai renumit program global de educatie in domeniul IT&C.

Academia ofera o gama inovatoare de programe si cursuri intr-o varietate de formate de predare inclusiv combinatia online-onsite, dovedindu-se flexibila pentru cursanti.

Pe o piata a serviciilor educationale pentru adulti aflata in ultimii ani intr-o crestere constanta, Internet Technology Academy este hotarata sa ramana o solutie viabila prin imbunatatirea continua a programelor care sa vina in intampinarea nevoilor unei societati aflate intr-o perpetua schimbare.

Cursantii academiei noastre sunt:

    * profesionistii din industria IT&C.
    * firmele de profil, si in general orice companie care inglobeaza in structura sa un departament IT.
    * elevii si studentii pasionati de informatica.

Internet Technology Academy ofera un orar  flexibil al cursurilor, locatii de desfasurare convenabile (acasa, la serviciu sau in laboratorul nostru), curicula flexibila premiata cu CEU (continuing education credits) si un grup de instructori profesionisti cu multa experienta in domeniile lor de interes.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Internet Technology Academy SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Internet Technology Academy SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Internet Technology Academy SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Internet Technology Academy SRL


40.141Produse

    1. 2