Direct la continutul paginii »

Transilvania Centru de Formare Profesionala SRLSC. Transilvania Centru de Formare Profesionala S.R.L  organizeaza cursuri de formare profesionala Manichiura -Pedichiura , Unghii tehnice , Coafor , Cosmetica si Masaj . Diploma avizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei .


Daca nu ti-ai ales inca o meserie, o poti face acum!
Daca esti o persoana care iubesti frumosul si ai putin talent, opteaza pentru domeniul estetic si intretinere corporala !
Doresti sa lucrezi in COMUNITATEA EUROPEANA - vei avea succes cu o astfel de meserie!
Alege intre meseriile de Coafor ,Cosmetica ,Manichiura Pedichiura sau Maseur .

De ce TRANSILVANIA CENTRU DE FORMARE PROFESIONALA ?Pentru ca organizam aceste cursurii de 5 ani pe piata din Romania cu experienta acumulata international. IAR CALITATEA FORMATORILOR NOSTRI ESTE O GARANTIE A SUCCESULUI ,EXIGENTA IN CEEA CE PRIVESTE CALITATEA CURSURILOR!

Transilvania C.F.P va ofera cursurii de formare, dar si consultanta pentru a reusi in aceste domenii, foarte cerute pe piata muncii din tara si strainatate.

Centre de Formare : Cluj ,Campia Turzii ,Turda , Bistrita , Salaj , Oradea , Baia Mare , Satu Mare ,Alba Iulia Arad,si alte judete in curand .Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Transilvania Centru de Formare Profesionala SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Transilvania Centru de Formare Profesionala SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Transilvania Centru de Formare Profesionala SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.