Direct la continutul paginii »

American Hotel AcademyAmerican Hotel Academy, fondata la Brasov in anul 2007 sub denumirea de American Hospitality Academy, este specializata in educatie si formare profesionala pentru industria ospitalitatii si este unica in Romania prin specificul sau.

 
Oferta educationala de baza este constituita din programe de studiu de lunga durata:
- Licenta (BA Hons) in International Hotel Management, oferit in parteneriat cu Manchester Metropolitan University.
- Postgraduate Diploma in Hospitality & Tourism Management, oferit in parteneriat cu Cesar Ritz Colleges, Elvetia.
 - Diploma in Culinary Arts.
 
De asemenea, prin Centrul de Formare Continua, American Hotel Academy ofera cursuri si training de scurta durata, precum si certificari profesionale acreditate de catre Ministerul Turismului, Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii si Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, pentru cei deja incadrati in munca la nivel managerial sau la nivel de linie.
 
Obiectivul principal al academiei este acela de a forma absolventi care vor avea pasiunea si motivatia sa devina profesionisti si lideri de exceptie, care sa aduca propria contributie la dezvoltarea de acum globalei industrii a ospitalitatii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale American Hotel Academy se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre American Hotel Academy in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii American Hotel Academy, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
American Hotel Academy


37.329Produse

    1. 2