Direct la continutul paginii »

Teamexpert Europe SRLTeamexpert este o firma de organizari evenimente si consultanta in domeniul dezvoltarii Organizatiilor. Cu o experienta de peste 10 ani si o echipa de traineri si consultanti valorosi, suntem in masura sa abordam proiecte complexe de training, diagnoza, teambuilding si multe altele.

Orice proiect incepe cu analiza nevoilor si evaluarea situatiei curente, pe care noi o numim diagnoza.  Urmatoarea etapa este cea de proiectie a starii dorite. Diferenta dintre starea actuala si cea dezirabila face obiectul necesarului de training.

Proiectele de care discutam pot fi simple, de genul instruirii unei echipe sau organizarii unor jocuri de teambuilding, sau complexe, cum ar fi organizarea de evenimente  sau alinierea la noi directii strategice. Indiferent de complexitate, obiectivele pe care le propunem sunt clare si masurabile.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Teamexpert Europe SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Teamexpert Europe SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Teamexpert Europe SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.