Direct la continutul paginii »

Telmar Microserv SRLTraduceri autorizate, legalizate notarial sau supralegalizate cu Apostila Conventiei de la Haga. Afacerile dumneavoastra au nevoie de servicii de traduceri sigure si moderne. Misiunea noastra este aceea de o oferi servicii de traduceri la standarde inalte de calitate.
 
Suntem o echipa tanara si închegata, avem experienta de lucru, ne place enorm ceea ce facem si dispunem de infrastructura si logistica necesare pentru servicii de cea mai înalta calitate.
 
Calitatea traducerii este asigurata de traducatori selectionati, pe baza unei proceduri detaliate, dintre cei mai experimentati pe domeniul proiectului dumneavoastra. O echipa de traducatori de inalta competenta,  oameni exigenti, talentati si dedicati activitatilor pe care le desfasoara, au grija ca traducerile dumneavoastra sa fie recunoscute prin calitate si acuratete. Totii traducatorii nostri, pe langa diploma de absolvire a unei facultati filologice poseda si  autorizatie  emisa de Ministerul Justitiei pentru a efectua traduceri juridice.
 
Aveti nevoie de traduceri de cea mai buna calitate, rapid si la un pret corect. Noi investim in oameni si tehnologie! Astfel obtinem calitatea maxima  a serviciilor noastre de traduceri in termene reduse si la preturi competitive. Stim ca respectarea termenelor limita este un argument puternic in decizia dumneavoastra
 
 
Pentru noi fiecare client este important, indiferent de valoarea comenzii plasate, si fiecare comanda este tratata cu aceeasi seriozitate si competenta. De cele mai multe ori, o traducere efectuata corect si rapid poate fi hotaratoare pentru dumneavoastra în ceea ce doriti sa întreprindeti. De aceea, va punem la dispozitie si servicii de traduceri rapide.
 
Servicii profesionale de traducere in si din majoritatea limbilor de circulatie internationala. Realizam traduceri atat pentru persoane fizice (acte personale sau oficiale), cat si pentru persoane juridice, in diverse domenii (tehnic, economic, juridic, medical, traduceri specializate IT&C, etc.).
 
 
CONTACT
Asteptam cu interes cererea dumneavoastra. Va vom trata cu cel mai înalt profesionalism. Ne puteti trimite cererile de oferta pe adresa de e-mail.
 
 
Adresa: Sos. STEFAN cel MARE, nr 240,bl 59 A, sc 2, parter, sector 2 (zona obor in spatele pizzriei Dominium) Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Telmar Microserv SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Telmar Microserv SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Telmar Microserv SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Telmar Microserv SRL


31.503