Direct la continutul paginii »

Manpres Distribution SRLFirma MANPRES DISTRIBUTION are ca activitate principala contractarea de abonamente presa ( ziare, reviste de specialitate. MONITORUL OFICIAL, TRIBUNA ECONOMICA) precum si distributia lor. Ea a fost infiintata de un grup de tineri cu experienta in domeniul distributiei de presa, care doresc sa aduca o schimbare in acest domeniu, pliata pe cerintele cititorilor de presa din Romania.

 

Serviciile oferite de firma sunt pliate pe cerintele cititorilor de presa din Romania, chipa Manpres facand ca abonatul sa aibe publicatiile favorite la micul dejun al acestuia, pana in ora 06.00 am, prin sistemul de curierat propriu, acest lucru fiind posibil atat prin echipajele motorizate cat si prin agentii de abonamente. Pe langa ora de livrare a publicatiilor catre clienti, ambalajul pachetului de publicatii este un aspect foarte important pentru calitatea serviciilor oferite de Manpres: 

 • publicatiile sunt primite la orele indicate de clienti;
 • pachetele sunt personalizate cu numele si adresa clientului;
 • publicatiile sunt ambalate in folii protectoare;
 • modalitati de plata convenabile clientilor;
 • modificari in structura comenzilor facute de clienti pe durata derularii acestora;
 • oferim posibilitatea de schimbare a unei publicatii cu alta pe durata unui abonament, la cerinta clientului.Contacteaza compania

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Manpres Distribution SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Manpres Distribution SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Manpres Distribution SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.191Produse

  1. 2