Direct la continutul paginii »

TUV Austria RomaniaDezvoltarea economiei din Romania, cu privire la constientizarea calitatii si siguranta, a facut ca managementul Grupului TUV AUSTRIA sa contribuie activ la aceasta prin derularea catorva servicii in Romania.

TÜV AUSTRIA ROMANIA SRL a fost fondata in noiembrie 2006 avand un birou mic in Otopeni. De la inceputul anului 2008 compania conduce filiale in cateva orase din Romania: Bucuresti, Craiova, Pitesti, Ploiesti si Timisoara nefiind limitata doar la acestea.

O parte din evolutia rapida, de succes si creativa a TÜV AUSTRIA ROMANIA SRL se datoreaza oamenilor. Auditorii si inspectorii din TÜV AUSTRIA ROMANIA SRL, au reusit prin educatia lor, prin profesionalism, creativitate, spirit de echipa si caracterul pe care le afiseaza sa faca din viziunea TÜV AUSTRIA ROMANIA SRL o realitate, si sa diferentieze compania, in ciuda unui mediu concurential puternic, ca una dintre prezentele cele mai dinamice si inovatoare in sectiunile de audit, certificare, inspectie tehnica.

Dintre activitatile noastre, enumeram: certificarea sistemelor de management, certificarea produselor precum si certificarea personalului (toate fiind Certificate TÜV CERT), testare material (conform standardelor internationale & nationale ISCIR) si servicii de organism notificat conform Directivelor Europene in diferite domenii. Dezvoltarea profesionala si formarea primesc un nou sens in cadrul ACADEMIEI TÜV AUSTRIA ROMANIA, care ofera o gama larga de cursuri in multe domenii.

Fiind parte a unui grup activ la nivel international, cu o experienta de 135 ani in Siguranta, Calitate si Protectia mediului, TÜV AUSTRIA ROMANIA este un partener competent pentru economie, industrie si autoritati si doreste sa contribuie la dezvoltarea pozitiva a intreprinderilor din Romania. Trasaturile importante ale GRUPULUI TÜV AUSTRIA sunt orientarea catre client si abilitatea de a oferi servicii inalt calitative.

TÜV AUSTRIA ROMANIA: "Partenerul in care puteti avea incredere"
Filozofia care sta la baza activitatilor TÜV AUSTRIA ROMANIA este asigurarea calitatii si siguranta produselor si a serviciilor clientilor sai. Valoarea adaugata pentru toate aceste produse si servicii, care deriva din cooperarea in cadrul GRUPULUI TÜV AUSTRIA, este intotdeauna in centrul tuturor actelor organizatiei.

Printr-un mare numar de Acreditari, Notificari, Autorizatii si Certificari, TÜV AUSTRIA ROMANIA ofera o dovada necontestata a competentei sale, a independentei si dedicarii unui nivel inalt de calitate a serviciilor oferite.

Certificatele care sunt emise poarta logo TÜV CERT - prin participarea TÜV AUSTRIA CERT GmbH -, oferind recunoastere la nivel mondial si valoare.

 

TÜV AUSTRIA ROMANIA, cu filiale in Romania, si-a extins gama bogata de servicii. Diversitatea serviciilor oferite, alaturi de posibilitatea de a oferi pachete complete potrivite pentru cerintele clientilor, ne ajuta sa ne evidentiem fata de alte organisme de acest fel.

 

TÜV AUSTRIA ROMANIA este un organism de inspectie independent cu personal cu educatie si calificare inalta. Cooperarea in cadrul GRUPULUI TÜV AUSTRIA ofera acces catre laboratoare echipate complet cu cea mai noua tehnologie. TÜV AUSTRIA ROMANIA este 100% societate-fiica a TÜV AUSTRIA HOLDING AG.

 

Informatii suplimentare va sunt oferite pe website-ul nostru, dar si prin contact direct cu expertii nostri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale TUV Austria Romania se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre TUV Austria Romania in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii TUV Austria Romania, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.763