Direct la continutul paginii »

Port Trans SRLIn procesul de productie al betoanelor este important fiecare detaliu al combinarii componentelor necesare precum si calitatea componentelor.

Societatea noastra va ofera o gama larga de betoane pentru constructii de cladiri, case, blocuri, drumuri si poduri etc.

Respectand toate prevederile in domeniu, precum si cele mai noi tehnologii, va oferim numai produse de calitate superioara ce vor da rezistenta si siguranta cladirilor dumneavoastra.

Experienta deosebita a specialistilor nostri va garanteaza obtinerea celui mai bun beton pentru constructiile dumneavoastra.

Noi, PortTrans, suntem o companie cu experienta pe piata insa alcatuita de profesionisti cu multa experienta acumulata in constructii atât in statiile de producere a betonului cât si pe diverse santiere.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Port Trans SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Port Trans SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Port Trans SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.044