Direct la continutul paginii »

Terrapoint SRLSuntem o societate comercială cu capital privat integral romanesc, cu sediul social în Timișoara și activitate desfașurată pe întreg teritoriul României. Societatea a fost înființată în luna mai a anului 2007 si a fost gândită ca o afacere în care pasiunea pentru meserie să joace un rol important.

Dispunem de tehnologie modernă și variată cu care asigurăm performanță, calitate și promtitudine: stații totale marca PENTAX și LEICA, GPS STONEX S9 profesional, nivela, plotter A1, multifunctionala A3, laptopuri și stații grafice, softuri licențiate, autoturisme pentru deplasarea in teren.

Avem la bază principiul calității și al profesionalismului, acestea fiind demonstrate de colaborarea noastră cu firme de prestigiu din România dar și de implementarea sistemului de management al calității conform SR EN ISO 9001:2011.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Terrapoint SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Terrapoint SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Terrapoint SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.408