Direct la continutul paginii »

Topgeosys SRL



Firma noastra pune la dispozitia clientilor servicii de: studii topografice, proiectare, consultanta si cadastru.

La noi gasiti si puteti avea parte de toate fazele de proiectare: consultanta, prefeziabilitate, fezeabilitate, proiecte tehnice pentru sisteme de canalizare si alimetare cu apa curenta, drumuri judetene, comunale si forestiere, reparatii si reabilitari de camine culturale, scoli, deasemenea servicii de consultanta in accesarea fondurilor europene si guvernamentale in domeniu etc.

Asiguram servicii de calitate pentru domenii ca: studii topografice pentru proiectare (drumuri, apa si canal, constructii hidrotehnice si civile, amenajari piscicole, baraje, balastiere etc.), studii geodezice, determinari topografice de inalta precizie, consultanta si lucrari cadastrale, expertize cadastrale, cartografiere generala etc.



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Topgeosys SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Topgeosys SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Topgeosys SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.907