Direct la continutul paginii »

Cartea Prin Posta SRLMii de titluri de carti de la toate editurile din Romania. Nu iti mai pierde timpul in zeci de librarii.

Aceasta carte usor de inteles, realizata la Clinica Mayo, se concentreaza pe o varietate de probleme digestive, printre care se numara arsurile in capul pieptului, constipatia si diareea si afectiunile obisnuite care le stau la baza.

Este un ghid cuprinzator care va face sa intelegeti de ce apar problemele digestive, ce puteti face pentru a le rezolva sau preveni si cand trebuie sa consultati medicul.

Rasfoieste acum catalogul nostru de prezentare a cartilor si alege cartea care te intereseaza. O vei primi in cel mai scurt timp posibil, prin Posta Romana (sau curier).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cartea Prin Posta SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Cartea Prin Posta SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cartea Prin Posta SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.