Direct la continutul paginii »

Sartexim SRLSartexim presteaza servicii de igienizare civila si industriala. In grupa serviciilor de igienizare exterioara prestam servici de curatare acoperis ( curatare tigla )de alge, muschi, licheni; curatare jgheaburi si burlane anual, curatare fatade si temelii de smog, praf si oxizi; curatare pavaj si pavimente de alge, guma de mestecat si pete de ulei; curatare si dezinfectie sahturi de canalizare; desfundare si curatare canalizare, inclusiv coloane verticale. In grupa serviciilor de igienizare interioara prestam servicii de curatare degresare hota restaurant, curatare cos de evacuare si curatare exhaustor pentru domeniul HoReCa.

De asemenea prestam servicii de desfundare si curatare sistem de drenaj tehnic, sifoane de pardoseala, cabine de dus, canalizare; curatare camere frigorifice; degresare si dezinfectie alcalina bucatarii catering, curatare si dezinfectie bacteriologica ventoloconvectoare si aer conditionat. Deviza noastra este: Profesionalism la inaltime!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sartexim SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Sartexim SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sartexim SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Sartexim SRL


18.058Produse

    1. 2