Direct la continutul paginii »

Netpress ConsultingCompania noastra detine portaluri de publicitate pe bloguri prin care promoveaza ofertele companiilor pe blogurile romanesti.

De asemenea serviciul de marketing si publicitate aduce profesionalismul in zona serviciilor DTP si a dezvoltarii vizual-grafic a identitatii clientului.

GraficaDesign reprezinta un serviciu oferit de Netpress Consulting si se bazeaza pe abilitatile unora dintre cei mai buni graficieni si tehnoredactori. Totodata, ziaristi profesionisti ce au condus reviste si publicatii de renume timp de peste o decada sunt acum la dispozitia dumneavoastra pentru a va sfatui si a va edita materialele astfel incat sa ajungeti direct la sufletul clientilor dumneavoastra.

GraficaDesign va ofera tot ce aveti nevoie in domeniul marketingului si PR-ului, inclusiv planuri detaliate de marketing, lansare de produs, promovare de brand sau cele de evitare si raspuns rapid in cazul unei crize de imagine.

Noi punem clientii in centrul activitatii noastre si ne pretuim angajatii ce ii consideram cel mai important “bun” al companiei noastre.

Astazi, tehnica evolueaza extrem de rapid, mijloacele de comunicare se schimba, iar domeniul publicitatii este unul in care inovatia e pe primul loc. GraficaDesign va ajuta sa priviti in mod creativ viitorul folosind in avantajul dumneavoastra atat vechile modele de promovare cat si cele mai noi sisteme, optimizandu-va cheltuielile si maximizand veniturile.

Nu uitati ca fiecare zi in care nu va promovati serviciile, produsele sau brand-ul va aduce o scadere a valorii companiei cu 0,15%.

BANIPEPOST reprezinta un alt serviciu de publicitate ce va este pus la dispozitie de Netpress Consulting. Acest serviciu va promoveza produsele si serviciile prin intermediul blogurilor romanesti.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Netpress Consulting se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Netpress Consulting in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Netpress Consulting, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.