Direct la continutul paginii »

DeepArt 24 SRLDEEP ART24 este o companie care ofera servicii complete de design interior, tablouri, pictura abstracta, vanzare de tapet  si servicii destinate amenajari interioare cu tapet, destinate amenajarilor interioare si design-ului interior, montaj tapet, alegerea tuturor finisajelor si materialelor pentru design interior, echipa specializata pentru punerea in opera a proiectului.
 
Oferim consultanta si personal specializat pentru proiecte: rezidential, comercial, office, montaj tapet, fototapet, tapet de luxe, tapet decorativ.
 
Suntem experti in montaj tapet, oferindu-va maximum de calitate! Montaj tapet profesional orice tip de tapet – tapet celulozic, tapet acrilic, tapet vinilic, tapet vlies, tapet fibra sticla, tapete decorative, tapet abstract, tapet glamour, tapet de lux, tapet de hartie, tapet panzat, tapet catifea.
 
Montaj usi de interior si exterior, finisaje interioare glet, lavabila.
 
Designul interior este pentru echipa Deep Art24 sinonim cu tapetul o realitate si un crez al unei echipe pasionate de decoratiuni interioare,montaj tapet, fototapet si tapet personalizat de calitate.
 

Pasiunea  noastra pentru design si arta sta la baza a tot ceea ce facem.Cunoastem  cerintele pietei si incercam prin tot ceea ce facem sa le raspundem cat mai bine, bucurandu-ne de fiecare lucrare in parte. Stim ca reusita unei companii depinde de personalul acesteia. Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale DeepArt 24 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre DeepArt 24 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii DeepArt 24 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.677Produse

    1. 2