Direct la continutul paginii »

Multipractic SRLSocietatea infiintata in 2006 avand ca obiect principal de activitate `Alte forme de invatamant`, organizeaza cursuri de formare pentru ocupatiile: stivuitorist; macaragiu, masinist pod rulant; liftier; masinist la masini pentru terasamente, inspector Sanatate si Securitate in Munca; instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze; instalator retele de distributie locale si magistrale de gaze.
 
Departamentul FORMARE PROFESIONALA al societatii este autorizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si ISCIR .
 
Deasemenea societatea este autorizata de ISCIR pentru intretinere revizie, montare, reparare la instalatii de ridicat ( macarale, poduri rulante, macarale turn, stivuitoare, nacele si platforme autoridicatoare).
 
S.C. MULTIPRACTIC S.R.L. ofera solutii tehnice complete pe domeniul instalatiilor de ridicat. Societatea inchirieaza o gama larga de macarale turn, automacarale si platforme autoridicatoare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Multipractic SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Multipractic SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Multipractic SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

39.377Produse

    1. 2