Direct la continutul paginii »

Ayatis SRLSC AYATIS SRL este o societatate de expertiza contabila si contabilitate infiintata in Ploiesti, anul 2003, cu experienta de peste 25 de ani in domeniu, membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR Prahova).

Suntem firma de contabilitate, care intelege momentul dificil parcurs de catre firmele din Romania (implicit pe piata locala din Ploiesti, judetul Prahova), datorita situatiei economice si de aceea propunem cel mai mic tarif de pe piata, pentru serviciile prestate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ayatis SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ayatis SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ayatis SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Ayatis SRL


35.741