Direct la continutul paginii »

Fox Cleaning

Servicii IMPECABILE de curatenie.

Companie recomandata de e-oferta.ro
 • Produse excelente
 • Servicii de exceptie
 • Cele mai bune preturi

Constanta,

judeţul

CT

39.367

FOX CLEANING este o firma specializata in business services din anul 2006, activand ca prestator al gamei complete de servicii in domeniul curateniei de imobile si al cosmetizarii autovehiculelor.

Cu orientare spre client si cu obiectivul clar de a se impune pe piata locala ca una dintre cele mai bune firme de curatenie profesionala, brand-ul FOX CLEANING a aparut din dorinta de a oferi constantenilor servicii impecabile.

Scopul nostru este clar: oricine foloseste serviciile FOX CLEANING, sa fie satisfacut de ideea ca investind in curatenia FOX CLEANING, a investit în propria imagine, prestanta si sanatate ambientala. Marca FOX CLEANING este o combinatie unica de tehnologie moderna, profesionalism, flexibilitate si calitate totala. Curatenia face parte din viata cotidiana a tuturor. Pe langa faptul incontestabil ca ea marcheaza buna dispozitie a oamenilor si buna desfasurare a activitatilor întreprinse, curatenia este definitorie în alcatuirea imaginii unei firme sau unei persoane. 


  Fox-cleaning
  Abonament STANDARD de curatenie - Incearca serviciile IMPECABILE de curatenie prin abonamentul STANDARD FACILITATI, REDUCERI etc LA PRETUL DE CATALOG (vezi ...
  Fox-cleaning
  Recomanda serviciile Fox Cleaning - Recomanda serviciile Fox Cleaning unui partener care ar putea avea nevoie de noi si vei beneficia de 10% reducere la prima factura ce ti se ...
  1. 2

Contacteaza compania Fox Cleaning

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Datele de contact ale companiei

Fox Cleaning

 • 0728380180

 • office@foxcleaning.ro

 • bld. 1 Mai, nr. 105, bl. FD 23, sc.A, et.1, ap.7, int.7 , Constanta, Constanta