Direct la continutul paginii »

Serious Clean SRLS.C. Serious Clean S.R.L. este o societate cu capital integral romanesc, fondata in 2008 si are ca obiect de activitate intretinerea si curatarea cladirilor, mai precis: activitati de dezinfectie, dezinsectie si deratizare.

Cunoastem importanta traiului si desfasurarii activitatii intr-un mediu curat, lipsit de prezenta nedorita a insectelor, rozatoarelor si microorganismelor care va pot afecta sanatatea si cauza daune materiale.

Firma noastra este specializata in prestari servicii profesionale de dezinsectie, dezinfectie si deratizare, reusind sa se plieze perfect cerintelor si nevoilor dumneavoastra in acest sens.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Serious Clean SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Serious Clean SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Serious Clean SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Serious Clean SRL


35.334