Direct la continutul paginii »

General Investigations S.R.LBiroul de detectivi particulari "General Investigations", membru al Asociatiei Nationale a Detectivilor din Romania (A.N.D.R.) este constituit dintr-o echipa de profesionisti ce va poate pune la dispozitie la orice ora serviciile sale specifice.


Agentia de Detectivi Particulari GENERAL INVESTIGATIONS realizeaza investigatii conform LICENTEI DE FUNCTIONARE NR. 401.997 eliberata de Inspectoratul General al Politiei Romane si functioneaza in baza Legii Nr. 329 / 2003 privind exercitarea profesiei de detectiv particular.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale General Investigations S.R.L se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre General Investigations S.R.L in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii General Investigations S.R.L, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
General Investigations S.R.L


32.690