Direct la continutul paginii »

AS Columna Club (ASCOL) ASCOL este asociatia  nationala a personalului militar in rezerva din sistemul apararii, ordinii publice, sigurantei nationale si sectorul civil (TR-isti).

Domeniul de activitate si statutul acestei organizatii nonprofit a fost analizat si aprobat de Consiliul de administratie al asociatiei.
 
Principalele directii de actiune sunt:
 
 • Oferirea  unor oportunitati de afaceri  pentru membrii inscrisi, cotizanti;
 • Cererea de aderare la ASCOL se completeaza dupa achitarea taxei de inscriere de 10 lei (Cont RO96RNCB0090096894400001 BCR), conditie statutara si obligatorie pentru toti membrii.
 • Infiintarea de societati comerciale (departamente) in profilul sau domeniul comun de specialitate al candidatilor;
 • Accesul tuturor membrilor la serviciile ASCOL (reducere 20% la tarife, prestatii: contabilitate, avocatura, psihologie, audit, constructii, etc,)
 • Selectarea si numirea unor membrii in functiile de conducere vacante, (filialele de judet sau sector ale Municipiului Bucuresti);
 • Plasarea membrilor ASCOL (specialisti militari, civili) catre companii si firme de recrutare interesate.Contacteaza compania

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale AS Columna Club (ASCOL) se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre AS Columna Club (ASCOL) in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii AS Columna Club (ASCOL), care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
AS Columna Club (ASCOL)


33.900Produse

  1. 2