Direct la continutul paginii »

Timpa SAPentru ca Hotelul Rozmarin Predeal continua o traditie de sapte decenii in servicii hoteliere de calitate!

Fie ca doriti sa va petreceti vacanta sau un week-end relaxant, fie ca doriti sa organizati o conferinta sau un seminar, fie ca doriti sa petreceti un eveniment de familie intr-un cadru agreabil, la noi veti fi oricand intimpinati cu caldura, profesionalism si o atentie deosebita pentru detaliile care vor face ca dorintele dvs sa devina realitate.

La Rozmarin veti gasi în orice anotimp un spatiu si o echipa pentru care dumneavoastra veti fi mereu prioritari. Pentru ca dincolo de orice, in centrul universului Rozmarin se gasesc clientii nostri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Timpa SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Timpa SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Timpa SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.208