Direct la continutul paginii »

Pfa Pirea Dan CamilToate ceasurile sunt proiectate si asamblate in Canada, carcasa si bratara lor sunt create din lemn iar mecanismul, Miyota (Citizen), este realizat din piese de calitate superioara din otel inoxidabil.

Fiecare ceas din lemn are o garantie de 2 ani, o brosura cu informatii de intretinere si o cutie eleganta de depozitare.

Fiecare ceas este creat individual din componente unice din lemn natural.

Prin urmare, se poate sesiza o variatie usoara a culorii si texturii la fiecare tip de ceas.

Aceste ceasuri sunt hipoalergenice cu portiuni mici sau inexistente din metal care sa atinga pielea. Au o greutate redusa si o textura neteda la atingere.

Ca atare, ceasurile din lemn arata din ce in ce mai bine pe masura ce sunt purtate.
Umezeala si uleiurile din piele se comporta ca o metoda de lustruire a suprafetei din lemn si determina un aspect lucios al portiunilor din lemn.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pfa Pirea Dan Camil se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Pfa Pirea Dan Camil in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pfa Pirea Dan Camil , care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.797