Direct la continutul paginii »

S.c. Steel Jewelry SRLInfiintata in 2008 S.C. Steel Jewerly S.R.L. si-a propus inca de la inceput sa ofere clientilor cea mai diversificata gama de bijuterii din inox la cele mai bune preturi.

Produse si servicii:bijuterii, bijuterii din argint, bijuterii din inox, bijuterii fantezie, bijuterii otel, bijuterii placate cu aur, bijuterii cu cristale Swarovski

Incepand cu sfarsitul lui 2011 ne-am hotarat sa ne extindem si sa comercializam si bijuterii din argint, placate cu aur, fantezie si cu cristale Swarovski !

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale S.c. Steel Jewelry SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre S.c. Steel Jewelry SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii S.c. Steel Jewelry SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.418