Direct la continutul paginii »

S.c. Deami Star SRLCompania noastra detine o vasta experienta in importul si distributia bijuteriilor de argint si a celor placate cu aur de 18k. Oferta noastra cuprinde piese cu pietre pretioase si semi-pretioase, cristale Swarovski, sticla de Murano, lemn exotic si perle de cultura.

Produse si servicii:

- bijuterii din argint, placate cu aur de 18k, sticla de murano, pietre pretioase si semi-pretioase

Importam din tari ca Italia, Brazilia, Thailanda, Turcia. Colaboram cu peste 45 de magazine de pe tot teritoriul tarii si avem puncte de desfacere in Bucuresti, Brasov si Braila. Firmele si magazinele interesate in vederea colaborarii sunt invitate sa trimita e-mail sau telefon, cu raspuns in cel mai scurt timp.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale S.c. Deami Star SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre S.c. Deami Star SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii S.c. Deami Star SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

39.305