Direct la continutul paginii »

Sc Pmc Group SRLCompania noastra este infiintata in 2007, domeniul de activitate curent fiind vanzarea bijuteriilor din argint, lemn, plastic, sticla si pietre semipretioase, la preturi foarte atractive. Prin aceasta, scopul nostru principal, este acela de a promova bijuteriile lucrate manual.

Produse si servicii:bijuterii, bijuterii din argint, bijuterii lucrate manual din lemn, sticla, plastic, pietre semipretioase.

Comandati catalogul nostru online de bijuterii din argint, pietre semipretioase, plastic si sticla, pentru a fi la curent cu ultimele produse adaugate. Acceptam comenzi prin telefon, e-mail, yahoo messenger.

Noi nu realizam bijuterii in serie, stocul produselor noastre fiind limitat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sc Pmc Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sc Pmc Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sc Pmc Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

39.280