Direct la continutul paginii »

Tulip Computers SRLCompania noastra furnizeaza produse de tehnica de calcul, software, echipamente periferice si consumabile pentru acestea; de asemenea asiguram servicii de proiectare, instalare si configurare retele de calculatoare, consultanta si instruire in domeniul sau de activitate, service postgarantie.

Departamentul nostru de logistica si suport tehnic stie ca atunci cand v-ati hotarat sa achizitionat ceva sau aveti nevoie de sprijin tehnic vi le doriti imediat!
De aceea ei sunt pregatiti in permananta sa ajunga la dvs

Asa cum “medicul de familie” se ingrijeste de sanatatea acesteia astfel ne dorim si noi sa fim “doctorul” Sistemului dvs Informatic.

Stim ca pentru dvs cel mai important lucru este ca afacerea pe care o dezvoltati sa va mearga din plin. In zilele noastre acest lucru nu se poate fara un Sistem Informatic bine dezvoltat si intretinut.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tulip Computers SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tulip Computers SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tulip Computers SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.