Direct la continutul paginii »

Mandelbaum SRLdOro Tea este un magazin lansat in 2012, ce comercializeaza o gama selecta de ceaiuri si infuzii din India, Nepal, Vietnam, Japonia, China, Brazilia, Kenya, Germania si multe alte colturi ale lumii. Oferta magazinului consta in circa 100 de sortimente diferite de ceai, majoritatea importate direct din tara producatoare.

Ceaiul se vinde la vrac si este ambalat in cantitatea ceruta de fiecare client in parte, iar livrarea produselor se face in decursul a 2-3 zile prin curier rapid.

Pentru 2013 este planuita si lansarea primului magazin fizic dOro Tea.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mandelbaum SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mandelbaum SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mandelbaum SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.