Direct la continutul paginii »

Paunescu Dan Georgica IFNatura ne pune la dispozitie zeci, sute, chiar mii de remedii pentru majoritatea afectiunilor de care suferim dar si ingredientele necesare pentru prepararea lor!
Cu toate acestea, majoritatea mergem de obicei pe calea medicamentelor sintetice.
Tocmai de aceea te invit acum sa afli ca exista tratamente naturiste care pot vindeca peste 80% din afectiunile de care suferi deja sau la care esti predispus! Iar altele pot ameliora mult simptome si dezechilibre sesizabile in corp.

Auzim peste tot ca este indicat sa ducem un stil de viata sanatos, sa mancam sanatos, sa avem obiceiuri sanatoase si asa mai departe. Insa in lumea in care traim astazi suntem expusi la zeci de factori nocivi in fiecare zi, cum ar fi: razele (prea puternice) ale soarelui, praful, poluarea cauzata de masini, expunerea la iradiatii cand stam in fata unui monitor sau televizor, stesul la care suntem supusi zilnic, microbi, virusuri, bacterii, fungi, paraziti si asa mai departe.

A-ti ingriji Sanatatea este un lucru intelept, mai ales atunci cand preintampini ajungerea in situatii de criza! Un corp nesanatos inseamna foarte multa bataie de cap, pentru oricare dintre noi. Orice problema de sanatate inseamna, pentru cei mai multi oameni:

- a indura suferinte si neputinte dintre cele mai variate
- a sta la cozi interminabile la usile doctorilor
- a alerga dupa retete gratuite sau compensate - cu riscul de a nu reusi sa le obtii
- a inghiti multe medicamente pentru a trata una sau mai multe afectiuni cu riscul de a produce altele
- a tine regimuri (uneori deloc comode sau placute) pentru a nu agrava o problema deja existenta.

Dar stii ca poti evita toate acestea ducand un stil de viata sanatos?
Tocmai din aceste motive - acum mai mult ca niciodata - SANATATEA ar trebui sa devina un subiect de interes pentru fiecare dintre noi, nu doar pentru medici si alti oameni implicati in "industria" sanatatii. Iar o modalitatea foarte simpla si lipsita de efecte secundare de a ne imbunatati starea de sanatate este medicina naturista.

Tratamentele naturiste sunt adesea suprinzator de eficiente, si usor de urmat. Inca din cele mai vechi timpuri, ele au fost folosite cu rezultate foarte bune si din acest motiv reprezinta o sursa de sanatate la indemana tuturor!

Asadar, daca...

Te-ai saturat sa mergi la doctor si sa inghiti medicamente.

Vrei sa previi sau sa combati diferite suferinte si boli apeland la retete, remedii sau tratamente pe baza de produse naturiste.

Vrei sa iti imbunatatesti starea fizica si psihica urmand terapii alternative non-agresive si eficiente.

Vrei sa afli informatii pretioase despre proprietatile terapeutice ale legumelor, fructelor, cerealelor si plantelor medicinale.

Cauti cure, diete sau programe pentru slabire - care nu te vor infometa si nu iti vor distruge sanatatea.

Esti interesat de propria vindecare si de optimizarea situatiei de viata prin medicina naturista si dezvoltare personala.

... atunci ai ajuns unde trebuie!

In paginile acestui site vei gasi informatiile necesare ca sa tratezi o lista lunga de boli si afectiuni,
sa iti imbunatatesti starea fizica si psihica si sa iti optimizezi sanatatea si viata.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Paunescu Dan Georgica IF se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Paunescu Dan Georgica IF in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Paunescu Dan Georgica IF, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.