Direct la continutul paginii »

Star Kebab„Star Kebab - gustul visului!” este un brand nou pe piața restaurantelor de tip fast-food, condus de o echipă managerială tînără și ambițioasă. Apelăm zilnic la tehnici moderne de organizare a procesului de lucru în vederea asigurării calității și atmosferei de vis în toate localurile Star Kebab.


Începînd cu anul 2012, Star Kebab oferă o posibilitate unică de a lansa propria afacere, prin procurarea francizei. Aceasta presupune deschiderea și administrarea propriului restaurant, beneficiind de întregul concept „Star Kebab – gustul visului!”Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Star Kebab se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Star Kebab in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Star Kebab, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Star Kebab


20.510Produse

    1. 2