Direct la continutul paginii »

Chimreactiv SRlSocietatea noastra :

1) PRODUCE SI COMERCIALIZEAZA produse chimice anorganice si organice de inalta calitate si puritate avand la baza MATERII PRIME DIN IMPORT

2) COMERCIALIZEAZA:
- reactivi chimici din import (MERCK, POCH, LACH:NER) pentru analiza, sinteza, microscopie, biochimie, cromatografie, teste pentru analiza mobila - sticlarie de laborator termorezistenta (indigena, import)
- consumabile de laborator (hartie de filtru, indicatoare de pH, termometre / densimetre, produse din cauciuc, ustensile metalice, etc.)
- consumabile medicale: manusi de examinare de unica folosinta, masti.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Chimreactiv SRl se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Chimreactiv SRl in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Chimreactiv SRl, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Chimreactiv SRl


19.860Produse

    1. 2