Direct la continutul paginii »

AKUNA - Marcu Gheorghe PFAAkuna este o companie progresiv globala, orientata pe fabricarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate, categorizate drept suplimente nutritive.

AKUNA, cu ajutorul colectivului de medicii, cercetatori si nutritionisti, a dezvoltat un produs de nutritie, care este capabil sa ajute persoanele cu diverse probleme de sanatate. Echipa de medici din cadrul Comitetului consultativ, sunt in asociere cu Akuna.
Compania Akuna fiinteaza si comercializeaza ALVEO din Octombrie 2000, fiind prezenta initial pe piata din Canada si SUA. In Europa compania este prezenta doar in cateva state si are un potential imens de crestere.

Angajamentul AKUNA este de a face cunoscut ALVEO in intreaga lume.
AKUNA considera ca a adus ceva pur, onest, si de mare valoare pe piata, ceva de care vor beneficia mii de vieti in moduri diferite.

AKUNA lucreaza zi de zi sa-si onoreze angajamentul sau: „Sa devena cunoscut si utilizat de catre clienti din intreaga lume si care sa fie multumiti”. Experimentati-l pentru tine si vei incepe sa crezi in el.

Akuna garanteaza calitatea fiecarei sticle.
Daca produsul este luat in mod constant, pe o perioada mai lunga de timp (minim 2-3 luni) veti beneficia de refacerea unor functii deficitare ale organismului si de sanatate in ansamblu.

Alaturati-va echipei noastre de succes din Romania si deveniti Ambasador al Sanatatii si Succesului cu puterea Plantelor Medicinale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale AKUNA - Marcu Gheorghe PFA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre AKUNA - Marcu Gheorghe PFA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii AKUNA - Marcu Gheorghe PFA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.