Direct la continutul paginii »

Aristocrat Chocolate Srl SRLOferim tuturor un loc de vis, in care muzica si buna dispozitie, domnesc in voie.

Ospitalitatea personalului dar si atmosfera rustica din interiorul restaurantului decupleaza oaspetii complet de la grijile cotidiene, rasfatandu-le placerile si gusturile.

Personalul, înalt calificat şi totodată creativ, este pregătit să aducă încântare şi satisfacţie clienţilor.

Suntem creativi nu doar în ceea ce priveşte preparatele oferite dar şi în aranjarea şi decorarea cu stil a sălii restaurantului, potrivit cu evenimentul în cauză.

Ambianta rafinata este data de mobilierul clasic , decorurile si tablourile cu care este amenajat restaurantulContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Aristocrat Chocolate Srl SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Aristocrat Chocolate Srl SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Aristocrat Chocolate Srl SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

21.495