Direct la continutul paginii »

Clamir Business Group SRLCLAMIR BUSINESS GROUP este unic importator de Fortune Cookies personalizate in Romania si ofera clientilor sai oportunitatea de a se prmova prin intermediul prajiturilor cu ravas.

Prajiturile cu ravas personalizate sunt o modalitate ideala de a prezenta "mesaje" catre clienti pentru ca toata lumea le iubeste. Ravasele norocoase ofera un impact pozitiv in publicitate, PR si campanii de promovare.

Pe ambalaj sau pe ravasul din interior clientii nostri isi pot pune mesajul dorit si detalii despre produsul/ serviciul oferit de catre firma lor. Sunt foarte multe modalitati prin care prajiturile cu ravas pot fi oferite: la evenimente, expozitii, conferinte, sau de catre hoteluri, cafenele, restaurante.

Oferite clientilor, cu siguranta ravasele norocoase ii vor motiva sa revina si chiar vor fi atrasi noi clienti.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Clamir Business Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Clamir Business Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Clamir Business Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Clamir Business Group SRL


21.272