Direct la continutul paginii »

OPTICA 87 SRLFirma OPTICA 87 este infiintata in anul 1997,continuand activitatea unitatii de OPTICA MEDICALA de elita a coop. Arta si Precizie,

Societatea a pastrat aceiasi concept de unitate de elita a OPTICII MEDICALE prin dotarii de ultima ora a atelierului de montaj precum si a CABINETULUI DE OPTOMETRIE SI CONSULTATII!

Seviciile conexe actului medical oferite in cadrul companiei este de determunare dioptrii, screening optometric copii de orice varsta, examinare-depistare GLAUCOM, pri inspectie fund de ochi, tensiune intraoculara, camp vizual, pahimetrie.

Aceste investigatii sunt oferite de OPTOMETRISTI- STUDII SUPERIOARE SI MEDIC COLABORATOR CU SPECIALIZARI SI IN OFTALMOLOGIE PEDIATRICA SI NEUROOFTALMOLGIE!

OPTICA 87 este specializata si recunoscuta pe piata ca o companie SPECIALIZATA IN ALEGEREA SI MONTAREA PERFECTA A LENTILELOR PROGRESIVE, prin alegerea acestora in functie de nevoile si asteptarile pacientilor, precum si prin montajul perfect, conform retetei.

Rata de adaptare este de peste 95% ,iar ptr restul persoanelor ce nu se pot adapta gasim solutii optime ptr. un confort vizual maxim.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale OPTICA 87 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre OPTICA 87 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii OPTICA 87 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
OPTICA 87 SRL


19.002Produse

    1. 2