Direct la continutul paginii »

M & L Furnire SRLÎnfiintata în 1999, firma M&L FURNIRE si-a propus sa devina unul dintre principalii producatori si distribuitori de furnire estetice din România.

Pe lânga esentele autohtone (stejar, fag, cires etc.), oferite cu succes clientilor nostri de pretutindeni, firma noastra comercializeaza si o gama variata de furnire exotice: zebrano, bubinga, tanganica etc.

Mobila de calitate, canapele, coltare, mobila bucatarie, sufragerie sau mobila dormitor, camere de tineret moderne si pentru copii.

Firma s-a dezvoltat rapid, ajungând ca pâna în prezent sa ocupe o pozitie importanta pe piata româneasca de profil si, în acelsi timp, sa marcheze colaborari importante cu numerosi clienti de pe piata internationala (Spania, S.U.A, Canada, Italia, Bulgaria etc.)Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale M & L Furnire SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre M & L Furnire SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii M & L Furnire SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

22.845