Direct la continutul paginii »

Dav Global Trading SRLDAV GLOBAL TRADING este o companie privata infiintata in 1998 ce are ca obiect de activitate importul si distributia de scule, utilaje si echipamente destinate prelucrarii lemnului.

Firma STEHLE, al carei reprezentant unic in Romania este DAV GLOBAL TRADING de 9 ani, produce o gama completa de scule pentru prelucrarea lemnului, certificate ISO 9001.

Experienta acumulata a dat posibilitatea firmei de a selecta furnizori pe grupe de produse.

- ferastrau circular vertical pentru debitarea placilor tip VERTI 1850 si 2150 care ofera economii in utilizarea spatiului productiv;
- ferastrau panglica tip 700 si 800;
- masini de indreptat tip 127/410 si 128/510;
- masini de rindeluit la grosime tip R 234, 235 si 236Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dav Global Trading SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Dav Global Trading SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dav Global Trading SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.447