Direct la continutul paginii »

Croitoru Aurel PFACroitoru Aurel PFA din Grumazesti Neamt , avind o experienta in domeniu de peste 20 de ani ,executa la comanda mobilier bisericesc sculptat din lemn masiv : catapetesme , iconostase, strane arhieresti ,strane credinciosi , racla sf.moaste , analog bisericesc ,tetrapod , usi de biserica ,mobilier bisericesc din lemn masiv. Executam la comanda mobilier din lemn masiv . Utilizind material de cea mai buna calitate si respectind normele Bisericii Ortodoxe , realizam produse unicat de mobilier bisericesc , recunoscute in tara si strainatate.

Realizam mese , scaune si o gama diversa de mobilier din lemn masiv.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Croitoru Aurel PFA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Croitoru Aurel PFA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Croitoru Aurel PFA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.464Produse

    1. 2