Direct la continutul paginii »

LEEA NATURAL SRLSucul de mere FANNY este un suc 100% natural, obtinut prin presarea directa a merelor, necontinând niciun alt ingredient. Nu se adauga nici apa, nici zahar, nici conservanti.

Doar mere, si atat! Dupa presare, sucul este pasteurizat si imbuteliat prin sistemul bag-in-box, sistem care asigura o prospetime indelungată a sucului, pastrându-i savoarea si calitatile nutritive.

Sucul astfel ambalat nu are contact direct cu lumina si aerul, evitandu-se oxidarea. La fabricarea sucului FANNY s-au folosit doar mere romanesti din soiuri de renume ca Golden si Ionatan, a caror mireasma o regasesti la prima degustare. Termenul de garantie este de 1 an de la data fabricatiei, fara restrictii de temperatura la depozitare si 30 de zile de la desigilare cu depozitare la rece.

Sucul de mere FANNY este un produs 100% românesc care contine 100% mere si atat!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale LEEA NATURAL SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre LEEA NATURAL SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii LEEA NATURAL SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

17.779