Direct la continutul paginii »

Alex Inflight SRLAlex Inflight este prima companie românească specializată în comercializarea produselor destinate serviciilor de bord.

Chiar dacă suntem o echipă tânără, experienţa acumulată în timp, respectul faţă de client, calitatea si diversitatea produselor oferite, raportul excelent calitate-preţ, ne recomandă ca partener de încredere pentru afacerea dumneavoastră.

Termos pentru băuturi calde: Unul dintre produsele cele mai populare folosite pentru servirea pasagerilor.

Minioliva: Ulei extra virgin obţinut prin presare la rece. Extras din măsline selecţionate, sănătoase şi aflate în stadiul optim de maturizare, din varietăţile traditionale ale regiunii Sierra Sur (Alcala la Real), produs pentru a satisface cele mai exigente gusturi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alex Inflight SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Alex Inflight SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alex Inflight SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.040