Direct la continutul paginii »

Amateos SRLS.C. AMATEOS SRL este o societate care a încercat de-a lungul timpului să obţină o imagine solidă, serioasă şi de încredere vis-a-vis de partenerii de afaceri români şi străini.

Societatea noastră a desfaşurat pe parcursul existenţei sale activităţi de import-export, comerţ cu amănuntul, distribuţie şi servicii, orientându-ne în special spre produse de calitate din cele mai variate domenii, cum ar fi: electronice şi electrocasnice, telefonie mobilă, utilaje de întreţinere pentru casă şi gradină, alimente, detergenţi.

Produceam ambalaje textile personalizate, utilizate pe scară largă în lume pentru o gamă deosebit de variată de activităţi, de la confecţii la cosmetice, incalţăminte, birotică sau medicină legală.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Amateos SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Amateos SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Amateos SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.082