Direct la continutul paginii »

Proxital SRLProxital este producator de Polietilena Expandata si este prezent pe piata de 15 ani.

Transformam Polietilena Expandata la diferite dimensiuni, pungi,formate, tuburi si altele, precum si Xtracell, materialul revolutionar pentru ambalaj care protejeaza impotriva impactului si a zgarieturilor.

Terilex izolantul acustic este rezultatul de cercetari stintiifice aplicata, determinata le metodo industrialo mai eficienta si riguroso, in sinergie cu domenilul constructiila.

Sectoarele in care opereaza sunt: AUTOMOTIVE, CONSTRUCTII si AMBALAJ.

Xtracell substituie filmul cu bule de aer, sintetizand prestatiile polietilenei expandate intr-un film usor, flexibil care nu se dezumfla niciodata.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Proxital SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Proxital SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Proxital SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

22.893