Direct la continutul paginii »

Landa Multitehnic Company SRLLANDA MULTITEHNIC COMPANY isi propune furnizarea de produse si servicii, pentru laboratoarele de analiză, testari si incercări a materialelor precum: polimeri, cauciuc, hartie cat si a produselor rezultate in urma prelucrării acestora.

Produsele si serviciile noastre se adresează in egală masură laboratoarelor pentru analiză si testare din cadrul: unitătilor productive, a universitătilor si institutelor de cercetare.

Tinand cont de actualele cerinte referitoare la calitate, ca parte componentă a sistemelor integrate de management al calitătii,
LANDA MULTITEHNIC-COMPANY oferă servicii de consultantă in vederea creerii, implementării de sisteme de management in conformitate cu standardele ISO 9001-2000 si ISO 17025.

Spectometre DMTS

Incercari Mecanice

Aparate de laboratorContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Landa Multitehnic Company SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Landa Multitehnic Company SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Landa Multitehnic Company SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max